Hallituksen itsearvioinnista


HITS vaihe vaiheelta

HITSin voima perustuu sen yksinkertaisuuteen ja helppouteen niin tilaajalle kuin vastaajillekin. Saat valmiin esityksen käyttöösi seuraavaan kokoukseenne, jossa käytte löydökset läpi ja keskustelette kehitysehdotuksista.

 

”HITS auttoi tarkastelemaan hallitusta monelta kantilta ja tuli valmiina kokouspöytään. Suosittelen!”
Rainer Werkamp
Toimitusjohtaja, Techila Technologies Oy

Vaihe 1 - Tilaaminen

Edustamasi yhteisön hallitus päättää itsearvioinnista. Toimeksisaaneena teet tilauksen verkkokaupastamme.  Arvioinnin lisäksi voit tilata arvioinnin tueksi lisäpalveluita kuten kirjallisen analyysin tai online-esityksen. Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja ohjeet siitä, miten HITS-arvio tehdään.

Vaihe 2 - Arvioinnin avaaminen

Saat yhden työpäivän kuluessa tilauksesta sähköpostiisi vastauslinkit ja mahdolliset vahvistukset lisäpalveluiden toimittamisesta. Normaalisti saat yhden yhteisen linkin, jonka lähetät kaikille osallistujille.

Vaihe 3 - Vastaaminen

Ellei toisin sovita vastaajilla on viikko aikaa vastata – tiukka aikaraja tuottaa yleensä parhaat tulokset. Tilaajana saat vuorokausi ennen vastausajan päättymistä tiedon ovatko kaikki täyttäneet arvioinnin, jotta voit halutessasi lähettää muistutusviestin.

Vaihe 4 - Tulosten toimittaminen

Viikon sisällä vastausajan päättymisestä saat sähköpostilla ppt-esityksen, jonka voit esittää sellaisenaan tai liittää osaksi muuta esitystä. Itse arviointituloksia et pysty muuttamaan mutta avointen kysymysten vastauksia voit halutessasi muokata haluamallasi tavalla.

Vaihe 5 - Tulosten esittäminen

Käytte tulokset läpi hallituksen kokouksessa joko keskenänne tai HITS-asiantuntijan kanssa. Tästä työ vasta alkaa ja teette omalla kohdallanne tarkoituksenmukaisen toimenpidesuunnitelman.

Vaihe 6 - Hallitustyön jatkuva kehittäminen

Kehitätte hallitustyöskentelyä ja johtamista HITSin viitoittamaan suuntaan ja palaatte hallituksessa asiaan sen mukaan kuin olette purkutilaisuudessa sopineet. Tulevina vuosina vertaatte itsearvioinnin tuloksia nyt saamiinne tuloksiin ja näette miten olette onnistuneet.